Špelinice se navdušeno pripravljamo na udeležbo na Zelenem sejmu, ki bo 23. septembra 2023 od 10. do 18. ure na Bregu v Ljubljani. https://www.zelenisejem.si/

Ste že bili kdaj v pragozdu ali naravnem rezervatu? Greste v soboto z nami?

Dragi drobtinčki in drobtinice ter vsi otroci,


z Niko sva pripravili za naslednjih 6 mesecev 12 sobotnih izletov. Vas morda zanima kam bomo šli in kaj bomo raziskovali? Podali se bomo v pragozdove in gozdne rezervate v Sloveniji. Srečali ne bomo  levov, opic, pisanih ptic in gromozanskih kač, spoznali pa bomo vrsto ogroženih živali in rastlin, ki jim ti biseri neokrnjene narave predstavljajo pomemben življenski prostor.




Pozor! Naša raziskovanja pa ne bomo obdržali zase, udeležili smo se razpisa Mreže gozdnih vrtcev in šol Slovenije, ki pripravlja pripročnik Z OTROKI V PRAGOZD. Najboljši trije prispevki bodo nagrajeni in objavljeni v tiskani izdaji priročnika, in POZOR nagrajeni bodo otroci!

Prosim vas, da potrdite svojo prisotnost, najkasneje do petka 6.11.2015  do 12 tih!




https://www.google.si/search?q=mali+plac&espv=2&biw=770&bih=683&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI--v07ar1yAIVC1saCh25SgCn#tbm=isch&q=naravni+rezervat+mali+plac&imgrc=KM49mmlBtV_ISM%3A
Prijave sprejemamo na: spela.klofutar@gmail.com  
Kje se dobimo7. novembra 2015 na glavni avtobusni postaji pod uro ob 8:40
Starost otrok: Dejavnost je primerna za otroke stare od 4 do 7 let.  
Oblačilo: Otroci naj bodo oblečeni v toplih oblačilih za prosti čas, s seboj naj imajo kakšno rezervno oblačilo.
Malica in kosilo : Otroci bodo dobili dve malici v obliki zdravih dobrotic(sadje, zelenjava, domače pecivo, voda, čaj) in toplo kosilo.
Kam in kdaj nas pridejo iskat starši : 7. novembra 2015 na glavno avtobusno postajo pod uro ob 14:30.

http://www.visitvrhnika.si/si/kaj-videti/naravne-znamenitosti/mali-plac


Prispevek: cena izleta (vključuje malici, kosilo in prevoz) = 18 na otroka, bratec ali sestrica imata 50% popusta, tretji otrok brezplačno, četrti pa dobi denar nazajJ. V primeru, da ste brezposelni pa imajo vaši otroci dejavnost financirano s strani Zavoda za izobraževanje in svetovanje Špelinice.



Za otroke bova poskrbeli Nika Dolinar študentka pedagogike, in Špela Klofutar mag.kemije, z opravljeno pedagoško-andragoško izobrazbo, gozdna pedagoginja, usposobljena za prvo pomoč za otroke. Z otroci bova raziskovali gozd in gozdno življenje.

.

Ime

E-pošta *

Sporočilo *


Zavod Špelinice Tesarska ulica 8 1000 Ljubljana